Bookmakeři Victoria Tipu: Favoritem hokejové extraligy je Třinec

Publikováno: 14.9.2015

Hokejoví fanoušci se po dlouhých měsících dočkali startu české extraligy. Nejvyšší hokejová soutěž jako vždy poutá pozornost nejen ve městech, kde se extraliga hraje, ale po celé zemi. Současně nastávají velké chvíle sázkařů, protože hokejová utkání nabízejí celou řadu sázkových příležitostí a také live sázky. Před startem extraligy se v nejrůznějších debatách objevují favorité i outsideři. Jasno v této záležitosti mají i bookmakeři Victoria Tipu.

Hlavním favoritem nadcházející extraligové sezóny jsou poslední finalisté z Třince. Po loňském zklamání, kdy ambiciózní klub ztroskotal až ve finále na Litvínovu, touží v Třinci po titulu. Kurz na jejich celkový extraligový triumf je 3.8. Za Třincem následuje s kurzem 4.0 Sparta, která před každou sezónou má vždy za cíl útok na pohár pro mistra ligy. Dalšími adepty na extraligové prvenství jsou Kometa Brno (kurz 7) a pak se stejným kurzem 11 poslední mistr Litvínov a posílený Liberec. Hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil doplňuje: „Třinec vzhledem k rozpočtu a hlavně kvalitě kádru nemůže pomýšlet na nic jiného než mistrovský titul. Navíc v Třinci chtějí napravit loňské finálové zaváhání. Sparta je pochopitelně mezi favority také. Je ale otázkou, jak se adaptuje na nové prostředí v O2 Areně, kam se po více než padesáti letech stěhuje z Holešovic. Litvínov bude mít obhajobu velmi složitou. Odešla duše mužstva Martin Ručinský a také brankář Pavel Francouz, které bude nesmírně těžké nahradit.“

Horké chvíle by podle bookmakerů Victoria Tipu měly čekat zejména na Karlovy Vary. S kurzem  80 na zisk titulu jsou největším outsiderem extraligy. Podobně by na tom měla být i Olomouc s kurzem na mistra 60. Další podrobnosti přidává hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil. „Karlovy Vary se v posledních letech neustále propadají a jen ztuha se drží v extralize. Teď bude jejich počínání velmi náročné a o extraligovou příslušnost budou nejspíš bojovat až do úplného konce. Olomouc jako loňský nováček se celkem překvapivě udržela, ale letos už na začátku sezóny musí řešit problém kolem majitele Jiřího Dopity. Podobné záležitosti vždy na týmu zanechají své stopy.“

Kurzy Victoria Tipu na vítěze hokejové extraligy

Třinec 3.8