Sparta je doma mírným favoritem, postupové šance jsou vyrovnané

Publikováno: 15.2.2016

Sparta se v úvodním kole vyřazovací fáze Evropské ligy utká s Krasnodarem. V domácím duelu platí Sparta podle kurzů Victoria Tipu za mírného favorita.

Na její vítězství na Letné je vypsán kurz 1.95:1 a na výhru Krasnodaru 3.72:1. V součtu obou duelů jsou postupové šance Sparty i Krasnodaru vyrovnané v kurzu 1.85:1. Více přidává hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil. „Oba týmy nejsou po zimní pauze příliš rozehrané, ale Sparta má za sebou alespoň jeden ligový zápas ve Zlíně. Krasnodaru začne liga až v březnu. I proto by mohla Sparta využít prvního zápasu doma k vítězství, protože na Letné v pohárech v poslední době neprohrává. Krasnodar ale na podzim ukázal, že se s ním musí počítat. Kvalita jeho kádru i finančního zázemí je nad Spartou, ale Sparta má zase z evropských pohárů více zkušeností. Měla by rozhodnout až odveta v Rusku, kde síla Krasnodaru ještě vzroste.“