Plzeň a Sparta jsou v Evropské lize favority

Publikováno: 25.11.2015

Páté kolo Evropské ligy staví z českých týmů do role favorita zápasu Plzeň a Spartu. Naděje Plzně na postup ze skupiny jsou jen velmi malé, ale i tak by měla Viktoria na hřišti Dinama Minsk naplno bodovat. Sparta proti Asterasu Tripolis má výhodu domácího prostředí a v případě výhry jistí postup do jarních bojů. Liberec hraje v Braze a jeho jakýkoli bodový úspěch by byl z pohledu bookmakerů Victoria Tipu překvapením.

DINAMO MINSK - VIKTORIA PLZEŇ
4.5          3.55       1.85

Hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil:
„Plzeň se po výhře nad Spartou vrátila v lize na vítěznou vlnu. V Evropské lize ale už nemůže spoléhat jen na sebe. Pokud chce ještě uvažovat o postupu, musí za každou cenu v Minsku vyhrát. Dinamo bude doma cítit větší šanci na úspěch než v prvním zápase a zlobit může hlavně díky rychlosti. Síla, fotbalová kvalita i zkušenosti jsou ale na straně Plzně.“

SPARTA –ASTERAS TRIPOLIS
1.27       6             11

Hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil:
„Sparta má velkou šanci uhrát postup už teď. Asteras by pro ni neměl být nepřekonatelným soupeřem. I když Sparta nezvládá v lize klíčové zápasy, tak na evropské scéně umí zabrat. Kvalita jejího mužstva je jednoznačně větší, ale musí se vyvarovat zbytečných chyb a k utkání přistoupit s maximální koncentrací. Asteras totiž v prvním duelu ukázal, že má vpředu rychlé a technické hráče, kteří mohou Spartu potrápit.“

BRAGA – SLOVAN LIBEREC
1.6          3.85       6.3

Hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil:
„Braga by doma body ztratit neměla. Má svou kvalitu a také zkušenosti z evropských pohárů, které se v takových zápasech hodí. Výhoda domácího prostředí je navíc umocněna neobvyklým stadionem bez tribun za brankami a skálou za jednou z nich. Liberci jde o pokračování v jarní části soutěže, ale tři body z Bragy, které by znamenaly postup, by byly malým zázrakem.„