Victoria Tip připravil speciál k US Open

Publikováno: 1.9.2015

Jednou z nejsledovanějších tenisových událostí druhé poloviny roku je poslední grandslamový turnaj sezóny US Open v New Yorku. Ve Flushing Meadows se opět dají očekávat velmi překvapivé výsledky, které pravidelně tento turnaj přináší. Victoria Tip připravil v návaznosti na začátek US Open sázkařský speciál věnovaný právě tomuto turnaji.

Nejrušnější a nejdivočejší ze čtyř grandslamových turnajů je stejný jako New York samotný. Ani na vteřinu není nikde klid. A překotné je i dění na kurtech. Pro snazší a rychlejší orientaci připravil Victoria Tip po vzoru Wimbledonu nebo fotbalové Ligy mistrů speciál, v němž všichni najdou spoustu užitečných informací. Sekce US Open je výrazně označená na domovské stránce www.victoriatip.cz. Servis obsahuje přesný rozpis zápasů, ohlédnutí do historie, předzápasové informace, klíčové statistiky a pochopitelně i kompletní kurzovou nabídku. Zájemci o sázení mají také možnost vidět turnajového pavouka s právě hraným kolem současně i s tím následujícím. Na www.victoriatip.cz se pak dá vsadit velmi jednoduše přímo ze speciálu. Victoria Tip tak vychází vstříc svým stávajícím i novým klientům, aby jejich cesta k realizaci sázky byla co nejkratší a nejkomfortnější, a aby každý dostal komplexní servis informací.