Podle kurzů Victoria Tipu mohou Sparta s Plzní myslet na výhru

Publikováno: 3.11.2015

Čtvrté kolo Evropské ligy je odvetami za zápasy třetího kola, které se hrálo před pouhými dvěma týdny. Z trojice českých týmů se doma představí Plzeň proti Rapidu Vídeň a Sparta se Schalke. Liberec nastoupí venku na hřišti Groningenu.

Zatímco před čtrnácti dny byl Liberec proti nizozemskému soupeři favoritem, tentokrát se do role týmů, které by měly naplno bodovat, posouvají Sparta i Plzeň. Podrobnosti přidává hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil. „Sparta i Plzeň doma v evropských pohárech předvádějí kvalitní výkony a umí se vytáhnout i proti na první pohled silnějším soupeřům. Sparta na svém stadiónu body téměř neztrácí a po remíze v Německu jsou její šance na úspěch velmi slušné. Plzeň čeká vyrovnaný duel, v němž chce potvrdit vzestup formy po výhře nad Spartou. Liberec se přesvědčil, že Groningen není tak slabý, jak by se mohlo zdát, a bude to těžký boj o každý metr hřiště.“

VIKTORIA PLZEŇ – RAPID VÍDEŇ
1.89       3.48       3.79

Plzeň v prvním utkání ve Vídni prohrála 2:3 a doma teď musí vyhrát, ideálně o 2 góly, aby měla lepší vzájemnou bilanci. Viktorka má v Doosan aréně výbornou bilanci a soupeřům se tady hraje velice špatně. Kurz na výhru Plzně je 1.89:1, na remízu 3.48:1 a na vítězství Rapidu 3.79:1. „Plzeň není zvyklá doma ztrácet. I když prohrála po Rapidu i v Brně, dokázala se zvednout a ve Štruncových sadech i v deseti porazila Spartu, což je dobré pro sebevědomí hráčů. Ale Rapid dokázal uhrát v předkole Ligy mistrů remízu na Šachtaru a v Evropské lize všechny tři zápasy vyhrál. Dá se tedy čekat vyrovnaný a napínavý zápas,“ vysvětluje hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil.

SPARTA PRAHA – SCHALKE 04
2.19       3.37       3.06

Sparta před dvěma týdny na Schalke ukázala, že se nebojí velkých týmů a dokázala remizovat 2:2. O víkendu ale v lize ztratila proti deseti zápas v Plzni. Do utkání se Schalke jde ale určitě s cílem vyhrát, na což se sází v kurzu 2.19:1. Tři body pro Schalke se hrají v kurzu 3.06:1. „Sparta dokáže na neúspěchy rychle zapomínat a v Evropské lize se jí doma dlouhodobě daří. Ukázala to v předchozí sezóně i před měsícem proti APOELu, který porazila po předchozí prohře v derby se Slavií. Teď je situace po ztrátě v Plzni podobná. Schalke ale bude určitě lépe připraveno než na první duel, v němž rozhodně německý tým počítal s vítězstvím,“ upřesňuje Michal Navrátil.

GRONINGEN – SLOVAN LIBEREC
2.19       3.37       3.06

Liberec byl v prvním utkání doma favoritem a o výhru v dynamickém utkání přišel až v poslední minutě nastaveného času. Lehký duel nečeká Slovan ani v Nizozemsku. Groningen je tentokrát s kurzem 2.19:1 favoritem, liberecké vítězství je vypsáno v kurzu 3.06:1. Více informací přidává hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil. „Liberec má za sebou sérii nerozhodných výsledků, kterou zastavila až domácí výhra nad Baníkem. Groningen má rychlé hráče a doma je silnější než venku. Liberec by zase mohl mít vpředu více prostoru a využít příležitostí pro rychlé brejky.“

STŘELCI
MICHAL ĎURIŠ                                 3.0
KEHINDE FATAI                                3.3
JOSEF ŠURAL                                    3.3

ĎURIŠ + FATAI + ŠURAL                   33

Všechny tři české týmy mají momentálně tři střelce, kteří hrají ve výborné formě. V posledním ligovém kole se sice prosadil jen Šural, ale ve čtvrtek budou na něho, Ďuriše a Fataie všichni hodně spoléhat. Na Ďurišův gól se sází v kurzu 3.0:1 a na střelecký zápis Fataie i Šurala 3.3:1. Dá se také uzavřít sázka, že gól vstřelí všichni tři jmenovaní, a to v kurzu 33:1. „Už před dvěma týdny se až na Šurala všichni gólově prosadili. Fatai, Šural i Ďuriš se umí dostat do šancí a s přehledem je proměňují. Právě od nich hrozí soupeřům velké nebezpečí. Mají mezinárodní zkušenosti a v zakončení dokáží zachovat chladnou hlavu a přehled,“ doplňuje hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil.