Kurzy Victoria Tipu na Evropskou ligu velí Liberci vyhrát

Publikováno: 21.10.2015

Třetí kolo skupinové fáze Evropské ligy dává Liberci proti Groningenu velkou šanci navázat na šokující vítězství v Marseille. Slovan je v duelu s nizozemským týmem podle bookmakerů Victoria Tipu favoritem. Spartě na Schalke a Plzni ve Vídni proti Rapidu kurzy Victoria Tipu jejich případné výhře příliš nepřejí. Vypsána je i sázka, že se prosadí tři aktuálně úspěšní střelci Šural, Fatai a Ďuriš.

Slovan Liberec doma na úvod zaváhal s Bragou, ačkoli nehrál špatně. Následně přivezli Severočeši tři body z Marseille a Groningen by měli porazit. Alespoň podle kurzů Victoria Tipu, podle nichž je na výhru Slovanu kurz 1.8, naopak na jeho prohru 4.4. Remíza se hraje v kurzu 3.55. Více říká hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil. „Slovan na svém stadiónu umí pořádně zabrat. Sice nemůže hrát zraněný Bartošák,  ale kvalita kádru a aktuální forma mluví ve prospěch Liberce. Síla domácích v útoku by se měla projevit. Ale pozor na Nizozemce v rychlém protiútoku.“

LIBEREC – GRONINGEN

1.8          3.55       4.4

Sparta jede na Schalke v pozici, kdy může jen překvapit. Schalke na jaře málem vyřadilo z Ligy mistrů Real Madrid a má určitě velkou sílu a je favoritem. To ukazuje i kurz na jeho výhru 1.7. Na vítězství Sparty se pak dá sázet v kurzu 4.75.
„Schalke má doma v pohárové Evropě ohromnou sílu a disponuje značnými zkušenostmi. Mělo by proto doma vyhrát. Na druhou šance Sparty spočívá v tom, že v posledních zápasech už nedostává tolik gólů a navíc se jí rozstřílel Fatai. I tak by ale jakýkoli bodový zisk byl pro Spartu zlatý,“ dodává ke kurzům hlavní bookmaker Victoria Tipou Michal Navrátil.

SCHALKE – SPARTA

1.7          3.8          4.75

Viktoria Plzeň se představí v Prátru proti mistrovi Rakouska. Rapid Vídeň jen těsně neprošel do Ligy mistrů a jeho výkony jsou potvrzením, že rakouský fotbal jde nahoru. Na výhru domácích se sází v kurzu 2.14, kurzy na bodový zisk Viktorie jsou podobné – na výhru 3.3 a na remízu 3.4. Rapid je tak mírným favoritem, což potvrzuje i Michal Navrátil.
„Rapidu moc nechybělo, aby v play off Ligy mistrů přešel přes Šachtar. Má stabilizovaný kádr a také je zvyklý ve svém dočasném azylu na stadiónu v Prátru, který je velice rozlehlý. Je to důležitý zápas, který může rozhodovat o postupu ze skupiny. Pro Plzeň určitě hrají zkušenosti z předchozích let, a proto by si bod odvézt mohla. Bude to mít ale těžké.“

RAPID VÍDEŇ – PLZEŇ

2.14       3.4          3.3

Victoria Tip připravil i speciální sázku, která reaguje na vynikající střeleckou formu útočníků trojice českých účastníků Evropské ligy Šurala, Fataie a Ďuriše. Na to, že všichni tři dají ve čtvrtek gól se sází v kurzu 20.

GÓL ŠURAL, FATAI, ĎURIŠ