Kurzy Victoria Tipu mluví pro Nizozemce

Publikováno: 12.10.2015

Čeští fotbaloví reprezentanti uzavřou kvalifikaci o Euro 2016 utkáním v Nizozemsku. Vrbův tým už má postup jistý, ale Nizozemci musí za každou cenu vyhrát a ani to jim nemusí stačit k postupu. Obě mužstva mají motivaci dát do zápasu maximum. Nizozemci potřebují odčinit neúspěšný průběh kvalifikace a současně Čechům vrátit loňskou porážku. Češi pak chtějí napravit špatný dojem z porážky s Tureckem.

Favority jsou podle bookmakerů Victoria Tipu domácí „oranjes“, pro které nemůže existovat nic jiného než zisk tří bodů. Kurzy jsou na jejich straně a o favoritovi utkání prakticky není pochyb. Na výhru Nizozemců se dá sázet v kurzu 1.45 a naopak na jejich prohru 7.5. Remíza je vypsána v kurzu 4.2. Čechům se tedy moc velké šance nedávají. Více informací přidává hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil. „Český tým už má postup v kapse a taková věc se trochu projevuje v hlavách hráčů. Napětí z nich spadlo a schází maximální soustředění. Když k tomu připočítáme absenci Rosického, která už se stala standardem, a dále Lafaty s Dočkalem, tak mužstvo je evidentně oslabené. Noví hráči jako Šural nebo Skalák stále sbírají zkušenosti a utkání v Nizozemsku pro ně bude dalším velkým testem. Nizozemci si doma nemohou dovolit zaváhat, ale stále se jim moc nedaří a k tomu jsou pod velkým tlakem. A to by mohla být šance pro Čechy.“

NIZOZEMSKO – ČR
1.45       4.2          7.5

Nizozemci oplývají velkou útočnou silou. Vždycky hráli výborně dopředu a je velice složité proti nim udržet čisté konto. Na českou nulu vzadu je kurz 5.37. Pokud český tým inkasuje, sázkař bude brát výhru v kurzu 1.09. „Oranjes nedají gól jen zcela výjimečně a doma se jim to prakticky nestává. Dá se očekávat velký nizozemský nápor, kterému se bude Vrbovo mužstvo jen složitě bránit. A nezáleží, jestli bude chytat Čech nebo Vaclík. Nadějí pro Čechy by bylo, kdyby se dlouho domácím nedařilo vstřelit gól. Pak by mohli Nizozemci znervóznět,“ vysvětluje hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil.

NIZOZEMCI DAJÍ GÓL
ano        ne
1.09       5.37

Utkání Nizozemsko – Česká republika se hraje v úterý ve 20:45 v Amsterdam Areně.