Bookmakeři Victoria Tipu: Zápas Čechů s Turky nemá favorita

Publikováno: 8.10.2015

Český národní tým už má jistý postup na fotbalové Euro 2016, ale ještě zbývá v kvalifikaci odehrát dva zápasy. V prvním hostí mužstvo trenéra Vrby Turecko, které na dálku usiluje s Nizozemskem o účast v baráži. Turci tak budou hrát na Letné o všechno a výhra jim může hodně pomoci. Češi také mají také o co hrát. Jde jim o co nejlepší pozici při losování základních skupin šampionátu.

Zápas Česko – Turecko, který se hraje v sobotu, nemá podle bookmakerů Victoria Tipu favorita. Kurzy jsou velice vyrovnané. Na výhru českého týmu 2.65, na vítězství Turecka 2.75 a na remízu 3.2. Podrobnosti přidává hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil. „Podle postavení v tabulce skupiny by měli být favoritem Češi. Jenže Turecko má velmi kvalitní tým a mužstvo trenéra Vrby nebude úplně kompletní. Jistá je absence Limberského s Rosickým a zřejmě nebude chytat Čech. Navíc Turci dají do zápasu maximum, protože jim jde o postup do baráže. Proto se favorit duelu hledá jen velmi těžce.“

ČR – TURECKO
2.65       3.2          2.75

Český tým má v poslední době výrazně osobnosti v útoku. Vedle dlouhodobě střelecky disponovaného Davida Lafaty, se proti Kazachstánu dvakrát prosadil Milan Škoda a v tureckém Bursasporu se rozstřílel Tomáš Necid. V posledním ligovém utkání dokonce zaznamenal hattrick. Na gól vstřelený Lafatou nebo Škodou se dá sázet v kurzu 3.3. Nižší kurz je na gól v podání Necida 3.2. A právě na Necida je vypsána i sázka, že nastřelí hattrick v kurzu 100. „Všichni tři čeští střelci teď mají formu. Lafata sice teď spíše přihrával, ale nebezpečný je v každém okamžiku. Škoda ukázala své možnosti proti Kazachstánu a Necid se snad konečně usadí v klubu v základní sestavě a rozhodně má solidní příležitost gólově se uchytit v národním mužstvu,“ doplňuje hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil.

HRÁČ VSTŘELÍ GÓL

Lafata                              3.3
Škoda                              3.3
Necid                               3.2
Necid hattrick                   100

V případě, že se do branky postaví Tomáš Vaclík, bude pro něho určitě výhodou dokonalá znalost stadionu na Letné, kde chytával v dresu Sparty. Je možné také uzavřít sázku v kurzu 2.86, že proti Turecku při své kvalifikační premiéře neinkasuje. Hlavní bookmaker Victoria Tipu Michal Navrátil upřesňuje. „Tomáš Vaclík je jasnou jedničkou v Basileji, s níž dokázala postoupit do osmifinále Ligy mistrů. Má dostatek zkušeností na klubové úrovni i z přípravných reprezentačních zápasů. Má rozhodně svou kvalitu a pro Turky může být velkou překážkou.“

Vaclík nedostane gól     2.86

Victoria Tip reaguje také na utkání Slovensko – Bělorusko, v němž by měl nastoupit v domácím dresu Michal Ďuriš. Útočník Plzně je aktuálně nejlepším střelcem nejvyšší české fotbalové soutěže. Na jeho gól proti Bělorusku lze sázet v kurzu 3. Pozornosti neušel ani Robert Lewandowski, který v posledních týdnech střílí jeden gól za druhým. Jeho případný hatrrick za Polsko ve Skotsku se hraje v kurzu 30.